tisdag 6 december 2011

Dygn 26

Just nu rör det sig mycket om mat. Från och med idag får det riktig matx2 och som synes bordskicket är inte bättre men aptiten är det inget fel på.





Något Lowa har fått känna på. Kunde inte begripa varför hon var tveksam att dia dem i lådan och helst stod upp för att snabbt kunna hoppa undan. Inte ett ljud sa hon. Hon som legat och gonat med dem och myst när de ätit gärna och länge. Tog och tittade igenom henne och vad ser jag blodiga juver efter vassa valptänder. Hon är alldeles för snäll som inte säger till dem. Så nu får Lowa ligga i vår säng och dia där jag istället för att alla ska kasta sig över henne samtidigt och där med bita fast för att inte släppa sitt juver så lägger jag upp dem en och en.Ordningen återställd och jag tycker det är så mysigt att ligga bredvid vill ju ha lite koll så ingen valp ramlar ner.
  Fast fortfarande hoppar hon in när hon vill och bjuder på lite mat och städar och tvättar dem vilket kan behövas ibland. Lowa bestämmer själv
Så här mysigt är det när man ätit färdigt.



Lek och bus utanför lådan är det också. Busigast just nu är Ola Salo. Har missat med kameran när han skuttar fram och försöker få fart på de andra. Tjuren Ferdinand i kullen är LillTeo han sitter mycket hellre och luktar på blommorna än springer rundor.Men de utvecklas så fort och Ola Salo är först just nu men vet av erfarenhet att en som var lugnast vid 4 veckor definitivt inte var det vid 8 veckor.
Nu längtar jag till helgen då några av valparna ska få besök av sina nya familjer.

3 kommentarer:

  1. Stackars Lowa som har så glupska små valpar - tur hon har en så uppmärksam och omsorgsfull matte1

    SvaraRadera
  2. Underbart att följa din blogg trots att det inte blev en valp detta tillfälle! Hälsar Malin

    SvaraRadera
  3. Den där lilla fröken är verkligen en tuff brud! Vilket bordsskick;D
    De är jättefina, men Lowa kunde säkert gott säga till dem. Fast mysigt för dig att få mysa också!

    SvaraRadera