lördag 7 januari 2012

så var vi bara två

Någon kanske undrar hur Lowa reagerade när de flyttade? Det var som om hon kände det på sig när Gunilla och Johannes gick ut med Othello ställd sig Lowa vid dörren och ville ut ställde sig vid staketet helt lugnt och följde bilen med blicken när den åkte i väg och gick sedan in och la sig. Exakt samma procedur när elvis åkte. Hon visste. Igår kväll så låg hon mest i fåtöljen var väldigt stillsam men idag precis som vanligt.
Ella och och Elton blev väldigt tysta och låga kröp in under pallen och sov sen imorse var de väldigt pipiga ville ha närhet och kontakt. Men ju längre dagen gått ju mer har de dragit igång som vanligt men sover fortfarande tillsammans under pallen. Är glad att det fallit sig så att de båda också flyttar samma dag blir nog väldigt bra.

Ellas goa lilla mage


 sötnos

och bus de hördes mer än alla fyra tillsammans under eftermiddagen. De hade full ös till och med så Lowa och Thea gav upp och inte ville vara med.


Tygburen är så roligt att utforska. En liten lekstuga.




3 kommentarer:

  1. Det är så kul att höra hur de syskon som är kvar reagerar, och mamman givetvis! När man själv hämtar är man ju så koncentrerad på den egna. Lowa kanske tycker det är lite småskönt bli av med busarna;)
    PUSSA till den där magen! Kan nästan känna valplukten.

    SvaraRadera
  2. Naturen har sin gång....de har väl det i sig på nåt vis att valparna ska flytta då de är vid en viss ålder.
    Men värre är det kanske för matten i huset...så hon kanske får se till att skaffa sig ett gäng nya valpar snart hi, hi!!
    Vov o kram!

    SvaraRadera
  3. Hejdå, alla bebisar! Det har varit så spännande att följa er här på bloggen! Ännu roligare att få se er i verkligheten och känna på er, små godingar <3 Lycka till från oss på Cockerbloggen!

    SvaraRadera