tisdag 10 januari 2012

miljöträning i massor


Ja ni kan själv läsa!
Idag har jag Lowa ,Ella och Elton varit på Tyringe sjukhem för att hälsa på. Det är så kul att ni vill att vi kommer. Egentligen skulle vi kommit på besök tidigare men tiden och helger har ställt till det.
Glädjen man möter är helt underbar

Här är det Ella som får mysa i knä.
Faktiskt hos en vän till en tidigare valpköpare och hon har träffat den valpen massor. Kul när världen är liten.


Tänk vad mycket glädje valpar sprider och man får så mycket att prata om.
Vissa är ju hundvana sen tidigare,vissa bara gillar hundar och sen finns det ju de som tycker att det är helt ointressant men alla får något att prata om.

Kan man ha det bättre än en famn att krypa in i


 Ella gjorde en helt fantastisk upptäckt en riktig gran!!
Den gillade hon skarpt hon tog rejält tag i grenarna så hela granen rörde sig.

Sen är det en otroligt bra miljöträning helt ny miljö med stora fria utrymmen ,massor av nya människor ,rullstolar och rullatorer.
Ella var mest framåt och vågade till en början på sig längst rundor Elton är ju gärna en knähund men det tog inte lång stund innan han också hängde på.
Lowa som tycker sådant här är superkul for runt som en virvelvind i korridorer och rum. Hon är inte blyg av sig hon inte. När allt var utforskat då tog hon sig också tid till att mysa.



och minsann kom där inte lite besökare av den yngre generationen också. Kan ju säga att där var en tjej som gärna ville ha
Ella  i födelsedagspresent


 Sen blir man så här trött så man somnar mitt på golvet.



Tack för att ni tog emot oss så fint alltid lika roligt att hälsa på er och chokladen var inte alls dum den heller men verkligen inte nödvändig!!!

Men dagen var inte slut där för valparna för det var dags att åka på om besiktning till veterinären för Ella och Elton flyttar ju på fredag och intyget ska ju vara nytt. Han tyckte de växt sen sist men de var precis lika fina.
Behöva jag ens säga hur  trötta de var när vi kom hem?

Om nu någon undrar så de personerna som är med på bilderna har gett sin tillåtelse att vara med här i bloggen.



3 kommentarer:

  1. Kommer ihåg du visat tidigare besök och det där är ju verkligen en "win-win"grej! Toppen för valparna o lika för boende o andra!
    Kul att läsa nedan också, att Othello håller sin familj igång:)

    SvaraRadera
  2. Hej, kul att hitta din blogg! jag har två kineser hemma som bägge brukar följa med till mitt nattjobb på ett äldreboende! Väldigt uppskattat!

    SvaraRadera
  3. När jag hamnar på 'hemmet' så får det allt vara ett hem där man får ha hund. Annars får det vara, för min del. : D

    SvaraRadera